• Gegarandeerd een
  scherpe prijs

 • 14 dagen niet-goed-
  geld-terug garantie

 • Veilig voor- of
  achteraf betalen.

29,95 euro ipv 79,95 euro - Riedel 4 wijnglazen + karaf 100% kristal

29,95 euro - Riedel 4 wijnglazen + karaf 100% kristal

€ 29,95
Waarde
€ 79
Korting
62.5%
Bespaar
€ 50

Resterende tijd om te kopen

29,95 euro - Riedel 4 wijnglazen + karaf 100% kristal

Details

  100% kristal.

  Vele design prijzen gewonnen.

  4 wijnglazen + karaf.

Voorwaarden

  Verzendtijd is 5 werkdagen.

  Ook voor Belgie.

  Verzendkosten zijn 8.95 euro.

  Bestel er zoveel je wilt.

Compleet nieuw in doos 4 glazen en 1 karaf kristal nu 29.95 euro.
Riedel O' Cabernet Wijnglazen 0,6 L - 4 st. / Syrah karaf kopen!
Riedel O' Cabernet wijnglazen & Syrah karaf
Deze prachtige set van Riedel is er speciaal voor Cabernet wijnen. De Riedel O' Cabernet (5414/30) wijnglazen worden geleverd met een prachtig decanteerkaraf. Deze karaf is perfect om rode wijnen in te decanteren. Deze kristalglazen worden door machines geblazen in Bavaria, Duitsland.

Het Riedel O' Cabernet wijnglas is geschikt voor de volgende wijnen: Bordeaux (rood), Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Domina, Fronsac, Graves rouge, Listrac, Madeira, Margaux, Medoc, Moulis, Pauillac, Pomerol, St. Emilion, St. Estephe en St. Julien

Het kristalglas
De Riedel O Cabernet glazen zijn gemaakt van kristal en mogen in de vaatwasser. Wassen met de hand wordt echter aangeraden. Zeep is niet nodig. Spoel de glazen af onder heet water en laat ze uitlekken op een linnen doek. Laat de glazen even stomen boven een pan met kokend water voor extra glans. Wrijf ze droog met een microvezel doek van Riedel en de glazen zullen blinken als nooit tevoren.

Riedel O serie
De in 2004 ontworpen O-Riedel serie waren de eerste wijnglazen zonder poot. Dit maakt de glazen een stuk minder breekbaar en ze nemen minder plek in. Perfect voor in een overvolle kast of een keuken met weinig ruimte. Deze glazen zijn perfect om dagelijks een lekkere wijn uit te drinken en ze kunnen gewoon in de vaatwasser.

Bestel er zoveel je wilt!