• Gegarandeerd een
  scherpe prijs

 • 14 dagen niet-goed-
  geld-terug garantie

 • Veilig voor- of
  achteraf betalen.

14.95 euro ipv 99,95 euro - 2 flessen Nano Vloeistof, Vuilafstotend Wondermiddel

2 flessen Nano 14.95 euro voor Vloeistof, Vuilafstotend Wondermiddel

€ 14,95
Waarde
€ 99
Korting
85%
Bespaar
€ 85

Resterende tijd om te kopen

2 flessen Nano 14.95 euro voor Vloeistof, Vuilafstotend Wondermiddel

Details

  • Je ontvangt een 2-pack, maar liefst 2 flessen!
  • Wondermiddel voor iedereen
  • 250ml per fles
  • Perfect voor autoruiten
  • Ook perfect voor in de badkamer etc.

Voorwaarden

  Het product wordt binnen 19 werkdagen verzonden.

  U hoeft na aankoop van het product niets te doen.

  Verzendkosten 6.95 euro voor zowel nederland als belgie.

NANO vloeistof

 Bekijk het filmpje en oordeel zelf. Deze vloeistof werkt écht!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MILxgpU8AQM
Dankzij nieuwe NANO technieken is het nu voor iedereen mogelijk om gladde oppervlaktes zoals autoruiten, ramen, tegels en douchewanden makkelijk schoon te houden. Je brengt simpelweg wat van deze speciale NANO vloeistof aan en het oppervlak blijft voor lange tijd vuilafstotend.
NANO vloeistof is enorm bekend in de autorace wereld. Met een beetje van dit vloeistof op je voorruit hoef je namelijk je ruitenwissers niet meer te gebruiken. Regendruppels rollen gewoon van je raam af. Erg handig in een land als Nederland. En dat is niet alles… Die irritante vliegjes in de zomer zijn nu ook eenvoudig te verwijderen. En je houdt vast ook nog een beetje over voor als het weer gaat vriezen. En dat is mooi, want dit product zorgt voor vermindering van ijs aanzetting!
Maar dit is niet alleen een wondermiddel voor op je autoruit. Het is ook te gebruiken voor het volgende: -Vizier van een helm: beter zicht tijdens het rijden in de regen of sneeuw -In huis: Douchewanden en dergelijke blijven stukken beter schoon. -Boot: Algen kunnen zich niet meer aan je boot hechten
Hoe werkt het? Met een zachte (katoenen) doek wrijf je de vloeistof over het oppervlak. Laat de vloeistof 10 minuten inwerken. Vervolgens ga je met een schone doek nog een keer over het oppervlak en klaar is kees! Omdat je maar een klein beetje per keer hoeft te gebruiken kun je met deze deal voorlopig wel vooruit!
NANO technologie werkt, dat is zeker. Alleen is het ontzettend duur. Voor een flesje van 250ml betaal je normaal 50 euro. Nu maar 7,50 euro per fles!

 Te gebruiken voor o.a.: Autoruiten: eigenlijk heb je geen ruitenwissers meer nodig! Vermindering van ijsaanzetting in de winter: het vocht glijd eraf dus vriest niet vast Vizier van een helm: beter zicht tijdens het rijden in de regen of sneeuw Boot: algen kunnen zich niet aan de boot hechten In huis: douchewanden en dergelijke blijven vanaf nu beter schoon.